Японските инструменти DIJET които ЮМТ Трейдинг предлага в България, освен със стругарските си разновидности, са особено известни и с решенията за фрезоване. Компанията е на пазара от 1938г. и благодарение на многогодишния световен опит, фрезовите глави и пластини на DIJET са едни от най-добрите решения за високоскоростно фрезоване в света. Фрезовите пластини на производителя се предлагат с голям набор от класове за обработка на различни материали и повърхнини. Най-известните фрезови фамилии са:

SKS фрезови глави за високоскоростно фрезоване на разнообразни материали. Фрезата е с широка област на приложение при груба обработка:

  • Фрезоване под наклон, по контур и фрезоване с Helical interpolation
  • Фрезоване на канали, външни повърхнини и различни кухини

Благодарение на положителната геометрия на фрезата, двойното закрепване на пластините и трите им режещи зъба се постига висока ефективност.Реалната работа на фрезова глава SKS можете да видите тук.

HEP фрезови глави за агресивно стружко-отнемане чрез фрезоване; идеална за интензивно фрезоване на детайли от стомана и чугун.Изключителната работа на HEP фамилията можете да видите тук.


Ето как двете фамилии за фрезоване се съотнасят в зависимост от мощността на машината и скоростта на подаванеSSD90 фрезови глави за високоскоростно фрезоване на повърхности с прави ъгли

SSD90 фрезови глави за високоскоростно фрезоване на повърхности с прави ъгли

SSE45 фрезови глави за високоскоростно фрезоване на повърхности; пластини SEHT за стомана и чугун и пластини SEGT за алуминийSSE45 фрезови глави за високоскоростно фрезоване на повърхности; пластини SEHT за стомана и чугун и пластини SEGT за алуминий

Разнообразни ISO пластини за фрезоване:

APKT

APKT                                               SEHT                                               SEGT

Разнообразни ISO пластини за струговане:


CNMG                                                                          DNMG

Пълният каталог може да се намери тук, а за повече информация, моля свържете се с нас.

UMT Контакти

Казанлък 6100, България,
бул. Розова долина 65

Тел./Факс:0431/6 56 66
Тел.: 0431/8 58 88
E-mail:office@umt.bg
 sales@umt.bg

ЗА ВРЪЗКА С НАС